Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Creature from the Black Lagoon (1954)
Dvd rip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ
































Επιστήμονες ναρκώνουν και αιχμαλωτίζουν το πλάσμα και αυτό ερωτεύεται παράφορα την όμορφη βοηθό ενός από την επιστημονική ομάδα. Το μοναχικό αυτό αμφίβιο τέρας, δραπετεύει και απαγάγει το αντικείμενο του πόθου του. Ο επικεφαλής των επιστημόνων τότε, ξεκινά μια σταυροφορία για να σώσει την κοπέλα και να πετάξει το επικίνδυνο πλάσμα πίσω στα βάθη που ανήκει...
Με την υποδειγματική σκηνοθεσία, την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών και τον πετυχημένο σχεδιασμό του τέρατος, η ταινία παραμένει μια φανταστική συνεισφορά για τους δημιουργούς του Χόλιγουντ!



http://www.imdb.com/title/tt0046876/





Είδος: Adventure | Horror | Sci-Fi
Παραγωγής: 1954
Διάρκεια: 81'
Χρώμα: Ασπρόμαυρο
Ήχος: Mono
Γλώσσα: English
Μέγεθος ταινίας 920 Mb
Σκηνοθεσία: Jack Arnold
Σενάριο: Harry Essex,Arthur A. Ross
Ηθοποιοί: Richard Carlson, Julie Adams, John Agar, and Lori Nelson

DVDRip - AVI - 920 Mb - 128Kbps Audio - Rapidshare Links

http://hideurl.biz/IWB




ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ DVD ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: