Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

She Wore a Yellow Ribbon (1949) TvRip
TvRip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ

























http://www.imdb.com/title/tt0041866/

Υπόθεση
----------------
Πρόκειται για ένα από τα πρώτα γουέστερν γυρισμένο σε τεκνικολόρ και το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ φωτογραφίας! Ο 42χρονος τότε Τζον Γουέιν υποδύεται τον Νέιθαν Μπριτλς, έναν 60άρη αξιωματικό του ιππικού ο οποίος, λίγες μέρες πριν την οριστική του απόσυρση, πρέπει να αντιμετωπίσει μια επίθεση των Απάτσι. Μετά από μια σειρά ασήμαντων νικών και αρκετών παρόλα αυτά απογοητεύσεων, ο Μπριτλς αποφασίζει να πάει στον αρχηγό των Απάτσι ο οποίος τυγχάνει να είναι παλιός του φίλος, και να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης. Πριν φύγει, το ιππικό του τον υποδέχεται με τιμές, προσφέροντάς του ένα δώρο που τον συγκινεί. Η σκηνή αυτή, με τον Τζον Γουέιν να προσπαθεί μάταια να συγκρατήσει τα δάκρυά του, είναι μια από τις ωραιότερες της καριέρας του.


Είδος: Western
Παραγωγής: 1949
Διάρκεια: 99'
Χρώμα: Eγχρωμο
Ήχος: Mono
Γλώσσα: English
Μέγεθος ταινίας 950 Mb
Σκηνοθεσία: John Ford
Σενάριο: James Warner Bellah,Frank S. Nugent
Ηθοποιοί: John Wayne, Joanne Dru, John Agar, and Ben Johnson


TvRip - AVI - 950 Mb - 128Kbps Audio - Rapidshare Links

http://rapidshare.com/files/290021333/She_Wore_a_Yellow_Ribbon__1949_.ccf

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ UPLOADER Rainbow ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤORRENT TRACKER Blue-White GT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ

TA LINKS ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CRYPTLOAD.

http://rapidshare.com/files/207556367/CryptLoad_1.1.6.rar