Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

The Trial (1962)
Dvd rip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ


























http://www.imdb.com/title/tt0057427/

Η δίκη είναι τίτλος γερμανόφωνου μυθιστορήματος του Εβραίου συγγραφέα Φραντς Κάφκα. Ξεκίνησε να γράφεται το 1914 και δημοσιεύτηκε μετά το θάνατό του, το 1925, από το φίλο του Μαξ Μπροντ, παρά την επιθυμία του Κάφκα να καταστραφούν τα χειρόγραφα του ημιτελούς του έργου.


Μια κατάμαυρη, αποκαλυπτική βερσιόν του βιβλίου του Φραντς Κάφκα, βουτηγμένη στην ατμόσφαιρα του φιλμ νουάρ και επηρεασμένη από το γερμανικό εξπρεσιονισμό.

Ο Γιόζεφ Κ., τραπεζικός υπάλληλος, κατακεραυνώνεται από μια σειρά γεγονότων που τον αφοπλίζουν σιγά-σιγά, τον ακυρώνουν και του στερούν κάθε βεβαιότητα, εφόσον «τον πιάνουν στον ύπνο», τον συλλαμβάνουν χωρίς να του πουν ποτέ το γιατί. Ανακρίνεται επίμονα, σε διαδικασίες ονειρικά διαστρεβλωμένες, προσπαθώντας του κάκου να ανακαλύψει τις αιτίες της ενοχής του. Ακολούθως οδηγείται σαν μαριονέτα σε μια ακατανόητη διαδικασία «δίκης» που δεν ολοκληρώνεται ποτέ, ενώ καταλήγει να πεθάνει από το μαχαίρι των δύο μαυροντυμένων άγνωστων. Το ουσιαστικό θέμα του φιλμ αφορά την αδυναμία του ατόμου, του «προσώπου» απέναντι στο Νόμο, στη γραφειοκρατία, στην εξουσία και, εν κατακλείδι, στο δαιδαλώδες ανθρώπινο κατασκεύασμα που λέγεται «δικαιοσύνη».



Είδος: Crime | Drama | Fantasy | Mystery | Thriller
Παραγωγής: 1962
Διάρκεια: 113''
Χρώμα: Ασπρόμαυρο
Ήχος: Mono
Γλώσσα: English
Μέγεθος ταινίας 1450 Mb
Σκηνοθεσία: Orson Welles
Σενάριο: Orson Welles, Franz Kafka
Ηθοποιοί: Anthony Perkins, Orson Welles, Jeanne Moreau, Romy Schneider

DvdRip - AVI - 1450 Mb - 128Kbps Audio - Rapidshare Links

http://rapidshare.com/files/270936026/The_Trial__1962.ccf

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ UPLOADER stivntouzos ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤORRENT TRACKER BLUE WHITE-GT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ

H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ aaanik

http://rapidshare.com/files/270935289/The_Trial__1962.srt

TA LINKS ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CRYPTLOAD.

http://rapidshare.com/files/207556367/CryptLoad_1.1.6.rar

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mηπως εχει γινει καποιο λαθος με τουσ υποτίτλους? Διότι μαλλον δεν υπαρχουν μεσα στα rar...

stage greece είπε...

exeis dikio