Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

The Incredible Shrinking Man (1957)

Dvd rip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ










Μετά την έκθεσή του σε μια παράξενη ομίχλη, ο Σκοτ Κάρεϊ αρχίζει να... συρρικνώνεται! Αφού έρχεται αντιμέτωπος με την ανικανότητα των γιατρών να τον θεραπεύσουν αλλά και με την... επιθετική γάτα του, ο Σκοτ καταλήγει να εγκλωβιστεί στο υπόγειο του σπιτιού του. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του Σκοτ μετατρέπεται σ’ έναν απίστευτο αγώνα για επιβίωση, που μόνο με την αποφασιστικότητά του και την πανουργία του θα κατορθώσει να παραμείνει ζωντανός...

http://www.imdb.com/title/tt0050539/




Είδος: Horror Sci-Fi
Παραγωγής: 1957
Διάρκεια: 81'
Χρώμα: Ασπρόμαυρο
Ήχος: Mono
Γλώσσα: English
Μέγεθος ταινίας 1500 Mb
Σκηνοθεσία: Jack Arnold
Σενάριο: Richard Matheson
Ηθοποιοί: Grant Williams, Randy Stuart, April Kent, and Paul Langton

DVDRip - AVI - 1500 Mb - 128Kbps Audio - Rapidshare Links





Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μία ευγενική προσφορά ενός φίλου του blog του Γιάννη Τζαγκαράκη.Ολα τα ευχαριστώ ανήκουν στο Γιάννη,εγώ απλά φιλοξενώ την εργασία του στο blog μου.Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μοναδικοί σε όλο το internet.Είναι ενσωματωμένοι στην ταινία,ενώ θα μπορούσε να είναι ξεχωριστοί.Αλλά επειδή παραμονεύουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι άρπαγες που δε σέβονται τη δουλειά του μεταφραστή και κλέβουν υπότιτλους,κάνουν edit σβήνουν την υπογραφή του πραγματικού μεταφραστή και βάζουν φαρδιά πλατιά τη δική τους,και μετά τους παρουσιάζουν σα δικούς τους,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΕΝΝΟΩ,γι αυτό επιλέξαμε εδώ σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά blogs,σύμφωνα με τα λεγόμενά σας,να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους στο avi αρχείο έτσι ώστε να μη μπορεί κανείς να τους κάνει extract.



ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ DVD ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!

Είμαι ενθουσιασμένη που ανεβάσατε αυτή την ταινία αλλά και όλες τις άλλες επιστημονικής φαντασίας. Την συγκεκριμένη (The Incredible Shrinking Man 1957) σας την είχα ζητήσει κιόλας, και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, καθώς και τον μεταφραστή!

stage greece είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς τα link δεν ισχύουν πλέον...

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει....και εγώ το έψαχνα πολλά χρόνια να το βρω και τώρα το είδα και είναι down.......Αν μπορείτε παιδιά ανεβάστε το ξανά

Ανώνυμος είπε...

Τα links πάνε :( Δώστε έστω ενα link με τους υπότιτλους τους ελληνικούς αν γίνεται ή ακόμα καλύτερα ανεβάστε πάλι το φιλμ.

Ανώνυμος είπε...

mipws mporeitai na anevasete palies tainies tou mario bava????
kai apo mena meta dwrean 7-intso manowar vs necromantia..
:)

Ανώνυμος είπε...

τα links δεν ειναι ενεργα

Ανώνυμος είπε...

παιδια καντε κατι τα links δεν δουλευουν και η ταινια ειναι εκπληκτικη....

Ανώνυμος είπε...

Tα λινλ δεν λειτουργούν οπότε έιναι δώρο άδωρο η προσπάθειά σου και κυρίως του μεταφραστή.....
ΞΑΝΑΒΑΛΤΑ PLEASE, αλλιώς τζάμπα ο κόπος και η διαφήμιση για τη μοναδικότητα των υποτίτλων!!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ χρονια πολλα

(μη διαθέσιμο)