Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

The wolfman (1941)

Dvd rip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ









Μετά το θάνατο του αδελφού του, ο Λάρι Ταλμποτ επιστρέφει στο πατρικό του στην Ουαλία. Επισκέπτεται έναν καταυλισμό τσιγγάνων μαζί με τη φίλη του Τζένι, που της επιτίθεται ο Μπέλα, ένας τσιγγάνος που έχει μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο.Ο Λάρι καταφέρνει να τον σκοτώσει, αλλά κατά τη διάρκεια της μάχης δαγκώνεται. Η μητέρα του Μπέλα, του λέει ότι θα γίνεται κι αυτός λυκάνθρωπος κάθε πανσέληνο. Ο Λάρι το εκμυστηρεύεται στον πατέρα του, που δεν τον πιστεύει και ενώνεται με τους χωρικούς για το κυνήγι του λύκου.Ο Λάρι μεταμορφώνεται την πανσέληνο και πηγαίνει στο δάσος σε μοιραίο ραντεβού με τον πατέρα του...



Είδος: Fantasy Horror Sci-Fi


Παραγωγής: 1941


Χρώμα: Aσπρόμαυρο


Ήχος: Mono


Γλώσσα: English



DvdRip R5 - Xvid - Rapidshare Links



















password: hubsy57



ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

H ταινία (links) και οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μία ευγενική προσφορά ενός φίλου του blog του Γιάννη Τζαγκαράκη.Ολα τα ευχαριστώ ανήκουν στο Γιάννη,εγώ απλά φιλοξενώ την εργασία του στο blog μου.Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι μοναδικοί σε όλο το internet.Αν δείτε κάποιον γνωστό και μη εξαιρετέο τσιγγανόγυφτο να τους παρουσιάζει σαν δικούς του,να ξέρετε ότι είναι άλλη μια κλοπή και οικειοποίηση εργασίας, όπως πάντα του γνωστού "κυρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: