Το Blog εχει παψει να λειτουργει πανω απο 10 χρόνια.Εχω μαζεψει χιλιαδες σπάνιες ταινιες με ελληνικους υποτιτλους .Αν μπορεσω καποια στιγμη θα ανεβασω καποιες,γιατι για να τις ανεβασω ολες θελω 100 χρόνια και δεν μου φτάνουν!!!!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Undersea Kingdom (1936) ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Dvd rip-Xvid-Rs Links-ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ
























Είναι μια σειρά πολύ σπάνια που δεν γνωρίζω αν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση.Την βρήκα μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια με ελληνικούς υπότιτλους πράγμα σπάνιο για μια σειρά του 1936.Η σειρά αποτελείται από 12 επεισόδια συνολικής διάρκειας περίπου 220 λεπτά.Εχει σαν θέμα τη Χαμένη Ατλαντίδα.Μπορεί να είναι λίγο παραμύθι αλλά είναι πολύ ωραίο παραμύθι
Μία ομάδα επιστημόνων, δημοσιογράφων, τυχοδιωκτών κλπ ανακαλύπτουν στο βυθό του ωκεανού τη χαμένη Ατλαντίδα, η οποία βρίθει από ζωή. Μέχρι και πόλεμο έχει. Καλοί Ασπροχλάμυδοι εναντίον κακών Μαυροχλάμυδων. Οι δε τελευταίοι, έχουν βάλει στο μάτι και τον επάνω κόσμο! ?ραγε θα κατορθώσει να σώσει τον πλανήτη η άξια ομάδα των επιστημόνων, των συμβολαιογράφων, των τυχοδιωκτών κλπ ;


Σκηνοθέτης B. Reeves Eason
Σεναριογράφος Joseph Kane Oliver Drake Oliver Drake Maurice Geraghty
Ηθοποιοί Ray Corrigan Lois Wilde Monte Blue William Farnum Boothe Howard Raymond Hatton C. Montague Shaw Lee VanAtta
Χώρα USA
Copyright 1936

DvdRip R5 - Xvid -2200 Mb - Rapidshare Links

http://hideurl.biz/I70

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΦΛΑΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΑΛΛΌΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '30, ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ (1939)?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ)

stage greece είπε...

xaxaxaxaxa,ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.ΤΟ FLASH GORDON Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 1940 ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ή ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό!
Ψάχνω το Undersea Kingdom εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς αποτέλεσμα και το βρίσκω εδώ!Και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους! Μπράβο και πάλι μπράβο.
Χίλια ευχαριστώ.

(Παίζει κάτι για ελληνικούς υπότιτλους των X - The Man with the X-Ray Eyes 1963, Dr. Cyclops 1940, The Incredible Shrinking Man 1957, The Land Of The Unknown (1957)ή Cult of Cobra 1955 ?

Προς Θεού, δεν θα είχα την απαίτηση για όλα τα παραπάνω, απλώς μερικές ιδέες ρίχνω. Να μη γίνω και κουραστική από τη χαρά μου που βρήκα τη σελίδα σας! :-)

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. !!!
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ola wraia ola kala kai na eiste kala alla limg de vlepw euxaristw